Nieuw kampeerreglement voor het Hillclimbing Andler-Schönberg 2024

 

Helaas moesten we in 2024 vaststellen dat sommige campinggebruikers zich niet aan de door ons gestelde regels hielden. Dit varieerde van het verbranden van meubilair en autobanden tot brandstichting en geluidsoverlast na 22.00 uur (muziek, vuurwerk, etc.) en het rondrijden op de camping met allerlei vervoermiddelen.

Al deze veronachtzaming heeft ertoe geleid dat we door de publieke opinie gedwongen werden om in te grijpen. Uiteraard heeft ook de herhaalde interventie van de reddingsdienst en de politie bijgedragen aan deze stap.

Om de toekomst van het Hillclimbing niet in gevaar te brengen, is de volgende regeling opgesteld voor alle campinggebruikers:

 

1. De camping opent pas op donderdag 01 september vanaf 17.00 uur.  Het is niet de moeite waard om voor deze datum aan te komen, omdat de toegang tot de campings geblokkeerd zal zijn.

2. Er worden geen reserveringen van staanplaatsen geaccepteerd.

3. De rijbaan en de staanplaatsen worden vooraf door ons afgebakend.

4. Bij de ingang van de camping zal een controle worden doorgevoerd door de veiligheidsdienst om redenen van veiligheid en orde en om afval te voorkomen.  Bij het betreden van de camping, zal de bagage ook worden onderworpen aan een veiligheidscontrole. De organisator is gerechtigd de toegang te weigeren indien de bezoeker voorwerpen bij zich draagt die niet zijn toegestaan, zoals bijvoorbeeld banden van welke aard dan ook, enz.

5. Een waarborgsom wordt in rekening gebracht op de volgende punten:

PKW + Anhänger – Wohnmobile                                                                   100.00 €

 

Schwere Fahrzeuge z.B. Traktor + Anhänger, LKW, Unimog                        100.00 €

 

6. Er is een algemeen rijverbod op de campings (behalve voor aankomst en vertrek). Dit verbod geldt voor alle gemotoriseerde vervoermiddelen. Alleen motorfietsen zijn toegestaan op een afgebakende route.

7. We willen dat iedereen bewogen dagen met ons doorbrengt! Dit betekent: vrijheid van leven; vieren met vrienden en gelijkgestemden. Er is een officiële nachtrust. Daarom is de inachtneming van het geluidsniveau en de tijd de hoogste vereiste.

 - Donderdag: nachtrust van 22.00 tot 6.00 uur 's morgens.  

 - Vrijdag en zaterdag: nachtrust van middernacht tot 6 uur 's morgens.

De werking van geluidssystemen is 's nachts niet toegestaan.  Het houden van de nachtrust wordt gecontroleerd door een veiligheidsdienst. Degenen die zich niet aan deze rusttijden houden, zullen worden uitgewezen.

8. Kleine vuurplaatsen zijn toegestaan.

9. Het gebruik van drones is ten strengste verboden.

10. Om te voorkomen dat andere campinggebruikers in gevaar worden gebracht, is het ten strengste verboden om vuurwerk te verbranden.

11. Bij vertrek wordt de borgsom alleen terugbetaald voor de meegebrachte voorwerpen.

 

 Zoals hierboven vermeld, zijn we gedwongen om deze voorwaarden te handhaven. Als deze nieuwe verordening niet wordt geaccepteerd, is ons verzekerd dat er geen verdere goedkeuring voor verdere Hillclimbings in dit kader zal worden gegeven.   

 


Toegangsprijzen 2022

 

Zaterdag: 15€

 

Zondag: 15€

 

Weekend: 25€

 

Kinderen tot 12 jaar: gratis toegang

 

Kamperen met weekendkaartje en een drankkaart: 70 € per persoon

De campings zijn geopend vanaf donderdag 17.00 uur.

Op de tweede camping geldt een strikt rijverbod.

Het hele gebied wordt in de gaten gehouden door middel van video!

 

Met de aankoop van een toegangsticket wordt aan de organisator "Hill Climbing V.O.G." toestemming verleend om "Hill Climbing Andler/Schönberg" en de foto's in verband met het evenement te gebruiken voor public relations en documentatie, analoog en digitaal.